Ljudski resursi

U 17 godina poslovanja surađivali smo s najvećim institucijama i ministarstvima, agencijama, sudovima, IT kompanijama, osiguravajućim kućama, trgovačkim lancima, auditorima, proizvođačima hrane i pića, opreme i postrojenja, prerađivačima nafte ali i malim poduzećima, distributerima, knjigovodstvenim servisima. Više.

Nastava se održava u manjim ili većim grupama ili individualno, na vašoj ili našoj lokaciji u terminu po dogovoru i dinamici koja vam odgovara. Trajanje programa ovisi o razini predznanja, broju polaznika i ciljevima učenja.

Naši predavači proveli su tisuće testiranja za potrebe edukacije, formiranja grupa i zapošljavanja. Razvili smo programe za financije, ljudske resurse, osiguranje, prodaju, proizvodnju, zaštitu na radu, pravnu terminologiju, upravljanje. Svaki novi klijent novi je izazov i nova prilika. 

Koji su vaši ciljevi i potrebe?  Zatražite ponudu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kontakt

Učilište Prospero® ustanova za obrazovanje odraslih

Draškovićeva 82/3, 10000 Zagreb

Lokacija

OIB 91823502843

IBAN HR1523600001102116622

Upisi se vrše isključivo online. Za više info nazovite 0915464635ili se javite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…