Inhouse programi

Koji su vaši ciljevi i potrebe?  Zatražite ponudu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

U 18 godina poslovanja surađivali smo s najvećim institucijama i ministarstvima, agencijama, sudovima, IT kompanijama, osiguravajućim kućama, trgovačkim lancima, auditorima, proizvođačima hrane i pića, opreme i postrojenja, prerađivačima nafte ali i malim poduzećima, distributerima, knjigovodstvenim servisima.

Nastava se održava u manjim ili većim grupama ili individualno, na vašoj ili našoj lokaciji u terminu po dogovoru i dinamici koja vam odgovara. Trajanje programa ovisi o razini predznanja, broju polaznika i ciljevima učenja.

Naši predavači proveli su tisuće testiranja za potrebe edukacije, formiranja grupa i zapošljavanja. Razvili smo programe za financije, ljudske resurse, osiguranje, prodaju, proizvodnju, zaštitu na radu, pravnu terminologiju, upravljanje. Svaki novi klijent novi je izazov i nova prilika. 

Koji su vaši ciljevi i potrebe?  Zatražite ponudu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tečajevi za grupe djelatnika

Optimalno rješenje za mala i velika tpoduzeća je organizacija inhouse  edukacije u prostorijama poduzeća, individualno ili u grupi u terminu po dogovoru. Tečajevi se ugovaraju u trajanju jednog ili više semestara ili prema potrebi u manjim blokovima sati kao npr. priprema za putovanje ili prezentaciju. Održana nastava obračunava se mjesečno.

Osim što se na ovaj način osigurava viši postotak prisustvovanja nastavi (polaznici ne moraju putovati na nastavu već profesor dolazi k vama u dogovorenom terminu), iz tečaja polaznici dobivaju maksimalnu korist s obzirom da najjednostavnije usvajaju naučeno gradivo i usavršavaju komunikaciju upravo u onom kontekstu u kojem strani jezik svakodnevno i koriste.

Također, Prospero osigurava praćenje prisustva nastavi te uspjeha na kraju tečaja o čemu se vode evidencije i naručitelju na zahtjev dostavlja mjesečna evidencija.

U tom smislu, za poduzeća možemo organizirati tečajeve općeg jezika (za početno učenje i niže stupnjeve) ili poslovne komunikacije, konverzacije te tečajeve jezika struke.

Poslovna komunikacija podrazumijeva usvajanje vještina koje polaznici svakodnevno trebaju u svom poslu (telefoniranje, dopisi, prezentacije, sastanci, putovanja, email i sl.).

Jezik struke podrazumijeva rad na temama koje su vezane za specifično područje djelatnosti. Takav tečaj temelji se na materijalima koji se izrađuju u suradnji s predstavnikom naručitelja ili samim polaznicima.

Ako Vaši djelatnici koriste strani jezik samo kroz specifične vještine, nudimo Vam kratke, jednodnevne ili dvodnevne tečajeve iz područja telefoniranja, sastanaka, prezentacija ili rješavanja problema (brainstorming). Ovakve tečajeve predlažemo za tajnice, projektne, prodajne i marketing timove i management .

Osim učenja stranog jezika, na ovaj način djelatnici dodatno surađuju i diskutiraju u opuštenoj atmosferi, čime pridonose i izgradnji boljih odnosa i suradnje na svojim radnim mjestima.

Sve navedene tečajeve moguće je organizirati kao individualnu ili grupnu nastavu. 

Individualni tečajevi

Ukoliko ste često na putu, tjedni raspored Vam je ionako već prilično popunjen ili Vas zanimaju neke specifične teme - kroz individualnu nastavu profesor će Vam moći posvetiti punu pažnju.

Ovakav tečaj može se temeljiti na standardnom tečaju (traje cijeli semestar) ili se prema Vašim potrebama može izraditi poseban krojeni nastavni program, tempom i temama prilagođen Vašim interesima. Maksimalna učinkovitost postiže se i korištenjem autentičnih materijala iz Vašeg svakodnevnog poslovanja, čime Vaše znanje stranog odmah dobiva praktičnu primjenu.

Tečajevi se održavaju u terminu i na lokaciji (prostorije naručitelja ili škole) prema dogovoru. Ukoliko ste zauzeti ili putujete, sat otkažite i nadoknadite u vrijeme kada Vama najbolje odgovara.

Škola specijalizirana za poduku jezika za odrasle polaznike 

Škola Prospero organizira grupne i individualne tečajeve stranih jezika za poduzeća i državne institucije. Tečajeve je moguće organizirati na vašoj lokaciji ili u prostorijama škole. Sadržajem, dinamikom i tempom sadržaj ćemo prilagoditi konkretnim potrebama vašeg poslovanja a u skladu s pravilima struke. 

Među najvećim projektima (financirani kroz darovnice Svjetske banke) za koje smo kreirali posebne nastavne programe, izvršili testiranja nekoliko stotina djelatnika, organizirali i izveli nastavu su projekti:

1. English Language Training Programs by CEFR Standards za djelatnike Ministarstva poljoprivrede u okviru kojeg je održano preko 5.300 šks nastave općeg i poslovnog engleskog, njemačkog i francuskog jezika (2011-2012).

2. Training for Tax Administration Officials in the English Language reference no. RAMP/C/03-1 za djelatnike Ministarstva financija - Porezne uprave u okviru kojeg je održano preko 3.200 šks nastave općeg i poslovnog engleskog jezika i jezika struke (2014-2015).

Danas su među našim klijentima vodeće velike tvrtke i institucije koje su prepoznale važnost jezičnih kompetencija u svom svakodnevnom poslovanju te potrebu za kontinuiranim usavršavanjem i održavanjem znanja svojih djelatnika.

Ukoliko ste zainteresirani za organizaciju tečaja za vaše djelatnike, zatražite ponudu u našem tajništvu te iskoristite mogućnost oglednog sata i besplatnog testiranja vaših djelatnika. 

Za djelatnike koje ne biste mogli uključiti u grupe na vašoj lokaciji zbog manjog broja djelatnika ili većih razlika u razinama predznanja, nudimo mogućnost pohađanja tečaja za građanstvo u prostorijama škole izvan radnog vremena po najpovoljnijim cijenama.

Hrvatski za strance

Prospero već niz godina organizira i tečajeve hrvatskog jezika za strance od početnog do naprednih razina.

Za prva dva stupnja (razina A1) na raspolaganju je i e-learning hrvatskog za strance koji možete koristiti samostalno ili u kombinaciji s nastavom s profesorom. 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…