Prednosti učenja poslovnog engleskog jezika

Iako ekonomska situacija nigdje nije blistava, ne znači da za sadašnje studente i one koji traže posao nema nade. Upravo suprotno, potrebno je imati odgovarajuća znanja i vještine, a jedna od njih je svakako i vladanje poslovnim komunikacijskim vještinama.

Prednosti za polaznike koji se odluče na učenje poslovnog engleskog jezika su:

  • učenje specifičnih poslovnih vještina - uz obnavljanje i utvrđivanje gramatike, naučit ćete i vrlo koristan vokabular 
  • razumijevanje ekonomije i ekonomske teorije - razumjet ćete trendove i poslovnu praksu
  • fokus na aktualnosti i trendove - bavit ćete se aktualnim i relevantnim sadržajem i o njemu razgovarati
  • suradnja i timski rad - metode koje se koriste u nastavi poslovne komunikacije odražavaju stvarne komunikacijske vještine potrebne na svakom radnom mjestu
  • stjecanje samopouzdanja - kroz sve vrste vježbi, zadataka, čitanje, prezentacije i rasprave steći ćete samopouzdanje za stvarnu komunikaciju u poslovnom okruženju, bez obzira na područje vaše djelatnosti.

Kroz Prospero poslovne tečajeve savladat ćete vokabular, vještine i jezik potreban u pisanju, razumijevanju, prezentacijama ili small talku u bilo kojem poslovnom kontekstu, .

Kontakt

Učilište Prospero® ustanova za obrazovanje odraslih

Draškovićeva 82/3, 10000 Zagreb

Lokacija

OIB 91823502843

IBAN HR1523600001102116622

Upisi se vrše isključivo online. Za više info nazovite 0915464635ili se javite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…